Tourpoule aanmelden

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden...

Uitslagen

De tourpoule uitslagen zullen weergegeven worden op de Tourpoule overzichts pagina

Puntentelling

- Nummer 1 verdient 25 punten
- Nummer 2 verdient 20 punten
- Nummer 3 verdient 16 punten
- Nummer 4 verdient 13 punten
- Nummer 5 verdient 10 punten
- Nummer 6 verdient 7 punten
- Nummer 7 verdient 5 punten
- Nummer 8 verdient 3 punten
- Nummer 9 verdient 2 punten
- Nummer 10 verdient 1 punt

Wanneer de renner die aan het eind van de dag de gele trui om zijn schouders gehangen krijgt ook in jouw ploeg zit, verdien je 10 bonuspunten. Heb je de groene, witte of bolletjestrui drager in jouw ploeg, dan ontvang je nog eens 5 bonuspunten extra per trui. Heb je de eindwinnaar van het klassement juist geraden, dan verdien je 40 punten extra. Een correcte nummer 2 en 3 in de eindrangschikking leveren nog eens respectievelijk 20 en 10 punten op. De nummer 1, 2 en 3 van het eindklassement hoeven niet in de door jou samengestelde ploeg te zitten.

Prijzengeld

Alle ingelegde bedragen gaan in de prijzenpot (€ 5 per deelnemer), per etappe wordt er een dagklassement opgemaakt, de winnaar van het dagklassement wint een nog nader te bepalen bedrag (afhankelijk van het aantal deelnemers). Bij een gelijke stand wordt dit gedrag gedeeld door het aantal dagwinnaars. De deelnemer die de meeste punten bij elkaar heeft vergaard krijgt 55% van het resterende ingelegde geld en hopelijk dit jaar de felbegeerde wisselbeker. Nummers 2 en 3 krijgen respectievelijk nog 30% en 15%.

Je kan de € 10 over maken op: ♥ NL55 RABO 0179582828 ♥ Ten name van: "R.vd Rakt inzake hartrijders", Omschrijving: "Tourpoule 2021".

Technisch

De poule is ontwikkeld door de hartrijders zelf, in het begin kunnen er hierdoor enkele functionaliteiten ontbreken, deze zullen in een later stadium wellicht alsnog het daglicht zien. Mocht je op- of aanmerkingen hebben dan kun je die altijd bij Geert, Ruud of Joost kwijt.

Webdesign | © Geert Raaijmakers 2021