Ons doel van dit jaar!

Hotel Heppie logo

Stichting Heppie organiseert vakanties en weekenden voor kinderen van 6-15 jaar die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Voor Stichting Heppie staat een ding voorop: Ieder kind verdient aandacht.

Website
Club Sam te Neunen

Club Sam uit Nuenen biedt wekelijks een ontspanningsmiddag voor verstandelijk en/ of meervoudig gehandicapte kinderen. Club Sam geeft deze kinderen een ervaring die ze koesteren en die ze altijd bij zal blijven.

Website Hier doen wij het voor

♥ Maak je donatie over op: NL55 RABO 0179582828 Ten name van: R.vd Rakt inzake hartrijders

Tourpoule 2021

Naast zelf hard fietsen is kijken naar anderen die hard fietsen natuurlijk bijna net zo leuk. Of er nu vooraan in de koers een coureur alles en iedereen de soep in rijdt of dat er achterin het peloton iemand zit te harken als een mijnwerker. Er gebeurt altijd iets. Het mooie aan grote koersen als ‘Le Tour de France’ is dat we drie weken lang kunnen genieten van ’s werelds beste wielrenners in koers!

Wij van de hartrijders willen de spanning van de koers graag naar een groter publiek uitdragen. Dit doen we door middel van onze inmiddels befaamde tourpoule. Er is een lage instapdrempel omdat wij altijd de favorieten voor de verschillende klassementen duidelijk op een rijtje zetten. Daarom maak je zelfs met weinig wielerkennis nog altijd kans op één van de dagprijzen of zelfs de eindoverwinning.

Meld je aan!
Dit gaan wij hiervoor doen!
Limburg Mooiste 2013

Gulbergen 24, 27 & 28 september 2014

Tegenover de sponsoring aan de ene kant dient natuurlijk aan de andere kant een tegenprestatie te staan. Ieder jaar zoeken wij een uitdaging die ons aanspreekt en waarvan we verwachten dat het ook onze sponsoren aanspreekt.

In 2012 zijn we begonnen met een ijskoude en natte Ronde van het Eindhovens Dagblad. In 2013 togen we richting het zuiden waar we de heuvels van Limburgs Mooiste hebben bedwongen. Nu, dit jaar, hebben we gekozen voor weer een nieuwe uitdaging: Gulbergen 24. In tegenstelling tot de voorgaande jaren betreft dit een ATB tocht, waarbij gekozen kan worden tussen in teamverband 24 uur fietsen of individueel 6 uur fietsen. Centraal hierin staan de Gulbergen, die elke ronde eenmaal bedwongen dienen te worden.

Meer info over Gulbergen24
Webdesign | © Geert Raaijmakers 2021