Tour de France poule 2019

Tour de France poule 2019

Lieve hartrijders, het is weer zover! Nog een weekje en dan barst het tourgeweld weer los. Zoals elk jaar zullen wij weer onze tourpoule organiseren en daarvoor hebben wij ook jullie weer nodig. Natuurlijk organiseren wij dit om de tour nog leuker en spannender te maken. Maar daarnaast blijven we natuurlijk ook het goede doel sponsoren. Net als vorig is het inschrijfgeld 10 euro, daarvan gaat 5 euro zoals gewoonlijk naar de prijzenpot en 5 euro naar het goede doel. Zelfs als je weinig van wielrennen weet is het toch heel makkelijk om mee te doen en de wereld een klein beetje beter te maken.

De inschrijving gaat zo snel mogelijk open. Helemaal definitief zal de lijst natuurlijk nog niet zijn, maar langzaam maar zeker worden steeds meer tourselecties bekend. Wij zullen de komende week de lijst steeds bijwerken, maar de meeste favorieten en grote namen zullen te kiezen zijn. Is er een outsider of renner die je graag wil kiezen en deze komt nog niet voor in de lijst, stuur dan gewoon je lijst in. Mail naar de organisatie dat je renner x graag vervangen ziet worden door renner y en dan zullen wij daar zorg voor dragen. Of wacht enkele dagen en dan zal er vast weer een nieuwe lijst bekend zijn.

Houd de website in de gaten, voor hen die niet alle dagkoersen en grote rondes gevolgd hebben, de komende dagen zullen we nog enkele tips en tricks plaatsen voor het kiezen van je ideale team! We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen dit jaar!

Aanmelden voor Tourpoule 2019

Webdesign | © Geert Raaijmakers 2019